Welkom op de nieuwe site van Xdoos.nl


*** Site still under construction ***Voor de oude site met de meest actuele informatie en prijzen kunt u hier terecht.Over ons:

Al vrij snel na de lancering van de Xbox 360 in 2005 hebben wij in 2006 Xdoos.nl opgericht omdat er toen al veel vraag was naar Xbox 360 reparatiemateriaal en ook het laten uitvoeren van reparaties.
In de loop der jaren kwam er steeds meer vraag naar andere Xbox 360 producten en vooral ook de bijbehorende diensten en wij hebben daarop ingespeeld en zodoende bieden wij nu nagenoeg alle Xbox 360 diensten aan.


Door de komst van de Xbox One eind 2013 hebben wij onze diensten uitgebreid en kunnen wij daarom ook nagenoeg alle reparaties aangaande de Xbox One voor u verrichten.

Uiteraard houden wij ook al het nieuws nauwlettend in de gaten betreffende de ombouw/modificatie van de Xbox One en zodra hier meer bekend over is zullen wij dit gelijk op onze site vermelden.

Wilt u hierover graag per e-mail op de hoogte worden gehouden, dan kunt u een e-mail sturen naar XB1@xdoos.nl

en zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

NB: Wij zullen u nooit lastig gaan vallen met andere berichten c.q. reclame, dus geen ongewenste spam!De ombouw en reparaties doen we in Buitenpost; dit ligt op de grens van Friesland en Groningen.

Aangezien wij in het noorden van het land zitten en dat voor sommige klanten te ver is om te brengen en/of te halen, is opsturen en later retour sturen natuurlijk ook geen probleem.

Retourneren geschiedt via PostNL met Track&Trace.


Voor meer (technische) informatie / vragen, of voor het maken van een afspraak, graag mailen naar: service@xdoos.nl


Voor algemene vragen kunt u e-mailen naar: info@xdoos.nl


Wij zijn bereikbaar op 06 228 06 963 (ma - vrij van 13 tot 22 uur, za & zo van 13 tot 18 uur)

Optioneel: SMS of WhatsApp en dan wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Dit kan natuurlijk ook via ons contactformulier

Vergeet a.u.b. niet om er duidelijk bij te vermelden waarover het precies gaat.